Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

Δέλλας Λεωνίδας
Ταφικά Άρτα Ήπειρος - Τάφοι Μνημεία - Μάρμαρα Μνημεία - Κατασκευή Τάφου
Διακοσμητικά Είδη Μνημείων - Ταφικά Προϊόντα - Αξεσουάρ Τάφων Άρτα Ήπειρος

 

Το μαρμαρογλυφείο μας στην Άρτα δημιουργήθηκε το 1989 από τον πατέρα μου, Θεόδωρο Δέλλα. Από το 2001 και σε καινούριο χώρο, στα Διόδια Πέτα στην Άρτα, συνεχίζω την οικογενειακή δραστηριότητα στις Κατασκευές Τάφων & Ταφικών Προϊόντων καθώς και στην Κοπή - Επεξεργασία - Τοποθέτηση μαρμάρων σε σκάλες, τζάκια και μπαλκόνια. Είμαι εξειδικευμένος (πάνω από 27 χρόνια) στην κατασκευή και τοποθέτηση οποιουδήποτε είδους μνημείου και ανταποκρίνομαι άμεσα, στις επιθυμίες των ανθρώπων που με εμπιστεύονται καλύπτοντας με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια τις ανάγκες τους, σε όλο το νομό Άρτας και κατόπιν συνεννόησης στην Ήπειρο.

Αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας ταφικά μνημεία, σχεδιάζοντας από κοινού κατασκευές προσαρμοσμένες εξ' ολοκλήρου στις δικές σας προτιμήσεις, παρέχοντάς σας, ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα.
Στην έκθεση του μαρμαρογλυφείου θα βρείτε εκκλησιαστικά και διακοσμητικά είδη, για τον εξοπλισμό του μνημείου, Κορνίζες, Βάζα, Καντήλια, Θυμιατά και Σταυρούς σε μεγάλη ποικιλία.

Επικοινωνήστε μαζί μου, να σας δώσω την προσφορά μου και εξασφαλίστε γρήγορη εξυπηρέτηση, μεγάλη γκάμα σε σχέδια και διαστάσεις, άμεση παράδοση, πολύ καλές τιμές.